חיפוש תפריט
השף הצעיר - פטריות ברוטב אדום
השף הצעיר
רכיבים:
- חצי חבילת פטריות שמפיניון
- עגבניה גדולה
- בצל בינוני
- שליש כוס זיתים חתוכים
- חבילת רסק עגבניות (100 גרם)
- רבע/שליש כוס מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי סנטימטר וכל פרוסה חותכים לשלישים.
- מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות בעובי 0.75 וכל פרוסה  -מפרקים.
- מוציאים את הטבעות הקטנות מאוד ואת השאר חותכים לחצאים.
- שמים את הפטריות במחבת עם שמן יחד עם העגבניה, הבצל והזיתים, מערבבים  ומטגנים כעשר דקות (עד שהבצל מתרכך).
- מוסיפים את הרסק, המים והתבלינים ומערבבים.
- מבשלים על אש בינונית במשך כחמש דקות (עד שהרוטב יסמיך)
ומגישים.
 
בתאבון!
 
תודה רבה לאסף רוטשטיין על המתכון!
השף הצעיר - מתכון לקרפ
השף הצעיר - מוס אוראו
השף הצעיר - ברד
השף הצעיר - קינוח ריבת חלב קל וטעים
השף הצעיר - פטריות ברוטב אדום
השף הצעיר - עוגיות שוקולד צ'יפס
השף הצעיר - לביבות תפוחי אדמה
השף הצעיר - פיצה קלה וטעימה
© כל הזכויות שמורות לערוץ מאיר    |    אודות    |    צור קשר

הודעה