מצרכים:
- 2 וחצי כוסות קמח
-1 כפית אבקת אפיה
-1 כפית מלח
-2 כפות שמן זית
-3/4 כוס מים
-גבינה צהובה
לרוטב:
1 קופסת של רסק עגבניות
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית סוכר
רבע כפית אבקת שום
חצי כוס מים
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה קמח, מלח, מוסיפים מים שמן ואבקת אפיה ולשים את הבצק במשך 2 דקות, עד שהבצק נהיה רך ולא דביק (אם הוא דביק ניתן להוסיף קצת קמח)
- מחממים תנור ל200 מעלות
- מרדדים את הבצק על תבנית מרופדת נייר אפיה הכי דק שאפשר
- מורחים את הרוטב על הבצק ומפזרים גבינה צהובה (ניתן להוסיף תוספות)
- מכניסים לתנור ואופים במשך 20 דקות, או שהבצק קצת מזהיב והגבינה מבעבעת
בתאבון!!!
תודה רבה להדר פרנקל על המתכון!