המצרכים:
- 3 תפוחי אדמה בינוניים
-רבע כפית פלפל שחור
- רבע כפית מלח (או לפי הטעם)
-1 ביצה
-רבע כוס קמח
- שמן לטיגון
כלים:
פומפיה
כערה
מחבת
קולפן
מגבת נקיה
אופן ההכנה:
- מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בפומפיה
- שמים את תפוחי האדמה על המגבת וסוחטים היטב
- מערבבים את כל החומרים בקערה, ומחממים שמן במחבת
- בעזרת כף יוצקים כדורים ושמים במחבת
- הופכים לצד השני כאשר רואים שהלביבות השחימו
בתאבון!!
תודה רבה להדר פרנקל על המתכון!