מצרכים: קמח, מים קרים או חמים, שמן, סוכר וניל, תמצית וניל, ביצה.
כלים: כוס פלסטיק, כף, תרווד, מצקת, קערה, מחבת.
אופן ההכנה: שמים בקערה כוס קמח, אחר כך כוס מים, כף שמן,
2 סוכר וניל, 2 כפות תמצית וניל, 1 ביצה.
לערבב ואז לשים במחבת לאט לאט במצקת.
מחכים דקה עד 2 דקות, הופכים לצד השני - ובתיאבון!
טיפ ממני: לשים כל דבר פעמיים. כלומר במקום ביצה 2 ביצים, במקום כוס קמח 2 כוסות קמח, ואז יוצאת בלילה גדולה.
תודה רבה לאביגיל שטינמץ על המתכון!