רכיבים:
- חצי חבילת פטריות שמפיניון
- עגבניה גדולה
- בצל בינוני
- שליש כוס זיתים חתוכים
- חבילת רסק עגבניות (100 גרם)
- רבע/שליש כוס מים
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- חותכים את העגבניה לפרוסות בעובי סנטימטר וכל פרוסה חותכים לשלישים.
- מקלפים את הבצל וחותכים לפרוסות בעובי 0.75 וכל פרוסה -מפרקים.
- מוציאים את הטבעות הקטנות מאוד ואת השאר חותכים לחצאים.
- שמים את הפטריות במחבת עם שמן יחד עם העגבניה, הבצל והזיתים, מערבבים ומטגנים כעשר דקות (עד שהבצל מתרכך).
- מוסיפים את הרסק, המים והתבלינים ומערבבים.
- מבשלים על אש בינונית במשך כחמש דקות (עד שהרוטב יסמיך)
ומגישים.
בתאבון!
תודה רבה לאסף רוטשטיין על המתכון!