מתכון של עוגיות שוקולד ציפס! טעימות בטירוף!
רכיבים:
- 3.5 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- אבקת אפיה
- 100 גרם נטורינה (מרגרינה משמן קוקוס (של שמרית) עולה כמו מרגרינה רגילה)
- חצי כוס שמן
- ביצה
- שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
- לערבב את כל המוצרים יחד
- ליצור עיגולים על נייר אפיה
- לאפות על 180 מעלות עד שמזהיב (בערך 10-15 דקות)
נ.ב. במקום לעשות עיגולים ניתן לשטח את הבצק (כולו) בתבנית A4
בתיאבון!
תודה רבה לברכי ווסר על המתכון!