מתכון לחיתוכיות חמאת בוטנים
מצרכים: ביסקוויטים, שוקולד מריר, חמאת בוטנים, מרגרינה.
כלים: בלנדר, קערה, כף, תבנית, קיסם.
אופן הכנה:
1. להכנת השכבה הראשונה: לטחון את הבסקוויטים, להמיס מרגרינה וחמאת בוטנים.
2. לערבב עם הבסקוויטים, לשטח על תבנית ולשים במקפיא 20 דקות.
3. לציפוי: להמיס את השוקולד מריר והחמאת בוטנים.
4. לשים מעל התחתית שהייתה במקפיא.
5. אפשר להמיס קצת חמאת בוטנים ולזלף עם קיסם.
6. לשים במקרר עד להתקשות ולאכול בכיףף עם כוס שוקו חם או קפה.
טיפ: מי שלא אוהב חמאת בוטנים אפשר להשתמש בלוטוס זה גם טעים.
ממנו משפחת קפלן