המצרכים:
- כ15 פתי בר קרמל
- 500 גרם שמנת מתוקה
- ריבת חלב
- 1/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס חלב
- 1/4 כוס פודינג וניל
אופן ההכנה:
- טחנו את הביקוויטים והכניסו כפית לכל כוס הגשה.
- הקציפו 2\1 מהשמנת המתוקה יחד עם החלב הסוכר והפודיג לקצפת יציבה.
- הכניסו לשקית זילוף וזלפו לכל כוס.
- חממו בסיר את חצי השמנת שנותרה עם 4 כפות ריבת חלב.
- הסירו מהאש וצננו לטמפרטורת חדר.
- צקו לכל כוס מעל הקצפת והכניסו להקפאה.
בתאבון! חלבי
יהלי הייקושלר השפית